// Kau Untukku ♥
Disclaimer


Hello Peeps !Assalamualaikum,I'm Fikriyah Aqilah, Welcome to my territory. You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Please respect me and I'll respect you. Don't copy anything here without my permission. Thank you :)


Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Rasulullah bersabda,'Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah'. (HR Muslim).





Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® FIKRIYAH AQILAH 2013.


NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah :)
Thursday, June 7, 2012 , 12:50 AM , 6 Comment[s]
..Assalamualaikum..

Hai Semua Orangg ! :D
HEE , petang tadi Qila ade baca satu blog nie, blog sape ye ??
Qila pun lupa  . HAHA .. Sorry !
Qila terjumpa blog yang menganjurkan SATU GIVEAWAY yang 
agak mEnarik dan mempunyai hadiah yang lumayan lah jugak :)
Nak Taw Contest ape.. Jeng-3 :D *pejammatadulu
Cakkk !! hehe.. ' NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah' !!
Tengok tajuk pun macam Best Je :)
apa lagi 
Teringin rasa di hati nak join ! hehe :)

Ni Banner Contest !

Pada sesiapa yang nak join , boleh KLIK je button bawah banner tu :




Di sana ada Syarat dan Senarai Hadiah nya!
JOM lah Join ! Menarikkk :)

Anda diTAG :

Korangg Join ye !

Nurshahirah
dia amyra
SHnatasha
yan yana

oke pedulikan yang kanakkanak yang kat belakang tuu,giler kan tengah perhimpunan kat skola pun sempat ag :)

takmau sembang panjang,
takmau sembang kencang,
straight forward sudahhh..

SAYA MAHU MENANG KERANA:

1) saya nak hadiah dari  pemilik blogger iaitu sis Ieqah @ Miss Gajah yang amat menarikkk.kalau tak dapat nie MINI DSLR NIKON PENDRIVE 8GB6, dapat nie pun oke jgak ,Hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed ,hehehe..

2) saya nak menang sebab masa BESDAY saya iaitu 13 May saya tak dapat hadiah..so, saya nak hadiah dari Sis Ieqah,boley kan,hehehe(siap warna kan + bold lagikk..haha.)tak kire lah orang nak cakap.."ehh pompuan ni nak suruh org bagi hadiah la tuhh!"..eden tak kiro, eden hondakkkk jugokkk!!boleh?boleh?..^^

3) saya nak menang jugakk sebab saya tak ade PENDRIVE.. :( kalau dapat menang hadiah first tu, tak perlu nak bazirkan duit beli pendrive baru kan kan?so, kalau Qila menang atau tak,akk dah buat Qila senyum sampai ke telinga,semoga akk bahagia selalu.. Aminnn :D

4) saya nak menang kerana saya nak pendrive tu sebab tak perlu bersusah payah menggandakan usaha, tak perlu pikir sejuta kali nak keluarkan fuluss untuk dapatkan pendrive tu..yeayyy!!!

5) lastly, saya nak menang sebab saya follower Ieqah @ Miss Gajah.so saya haruslah menang..boleh?boleh?boleh laaaaaaaaaaaaa... :D

DONE :)
Thanks for Sis Ieqah sebab anjurkan GIVEAWAY nie..
Sayang Sis Ieqah :D


Korang yang belum serta GIVEAWAY nie, kena cepat taw :D