// Kau Untukku ♥
Disclaimer


Hello Peeps !Assalamualaikum,I'm Fikriyah Aqilah, Welcome to my territory. You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Please respect me and I'll respect you. Don't copy anything here without my permission. Thank you :)


Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Rasulullah bersabda,'Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah'. (HR Muslim).





Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® FIKRIYAH AQILAH 2013.


Contest : Blog Paling Awesome :)
Thursday, June 7, 2012 , 11:07 PM , 1 Comment[s]
..Assalamualaikum..

Hai Semua Orangg ! :D
HEE , petang tadi Qila ade baca satu blog nie, blog sape ye ??
Qila pun lupa  . HAHA .. Sorry !
Qila terjumpa blog yang menganjurkan SATU CONTEST yang 
agak mEnarik dan mempunyai hadiah yang lumayan lah jugak :)
Nak Taw Contest ape.. Jeng-3 :D *pejammatadulu
Cakkk !! hehe.. 'Contest : Blog Paling Awesome' !!
Tengok tajuk pun macam Best Je :)
apa lagi 
Teringin rasa di hati nak join ! hehe :)

Ni Banner Contest !

Pada sesiapa yang nak join , boleh KLIK je button bawah banner tu :

Tekan Sini :)


ramai yang join contest ini. Tengok sahaja ruangan komen dah berpuluh puluh yang join. Apalagi Qila pun nak join sama. Jom kita tambah lagi... kasi pecah.... :D