// Kau Untukku ♥
Disclaimer


Hello Peeps !Assalamualaikum,I'm Fikriyah Aqilah, Welcome to my territory. You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Please respect me and I'll respect you. Don't copy anything here without my permission. Thank you :)


Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Rasulullah bersabda,'Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah'. (HR Muslim).





Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® FIKRIYAH AQILAH 2013.


Giveaway Bantal Flannel by Sis Ana Aleesya :)
Monday, May 28, 2012 , 2:57 AM , 0 Comment[s]
                                                                               

..Assalamualaikum..

Hai Semua Orangg ! :D
HEE , petang tadi Qila pergi terjah satu blog nie, blog sape ye ??
Qila pun lupa  . HAHA .. Sorry !
Qila terjumpa blog yang menganjurkan SATU GIVEAWAY yang 
agak mEnarik dan mempunyai hadiah yang lumayan lah jugak :)
Nak Taw Giveaway ape.. Jeng-3 :D *pejammatadulu
Cakkk !! hehe.. 'Giveaway Bantal Flannel by Sis Ana Aleesya :)' !!
Tengok tajuk pun macam Best Je Kan :)
apa lagi 
Teringin rasa di hati nak join ! tak sangke akak Ana nak buat giveaway nie.. hehe :)



Di sana ada Syarat dan Hadiah nya!
JOM lah Join ! Menarikkk :)



Hai3 :D *sambil tersenyum senyum sorang sorang* Hehee,
korang nak tahu tak kenapa Qila excited sangat nak masuk giveaway nie?
korang nampak tak bantal comel kat atas tuu ? comel kan :) Qila dah lama dah nak kan bantal nie..Tapi ape nak buat Qila mane ade duit, Budak Sekolah Lagi :(
Qila memang suka
Qila memang selalu da pegi kat blog sis Ana Aleesya..Qila taw bl0g sis nie pun dari Blog Lyssa Faizureen..yela kalau korang pegi kat blog sis Lyssa k0mfem nampak iklan blog sis Hana :)
Qila pernah mintak kat ibu bantal nie untuk hadiah birthday Qila, Birthday Qila 13 May hari tuu, Tapi ibu tak cakap pape pun :(
Tapiiii......
tadi qila jalan jalan pergi blog sis Hana,Ya Allah ,hanya Dia saja yang tahu perasaan Qila bila nampak Giveaway nie,Thank Y0u sis Hana :) walau pun belum pasti Qila menang atau tak,tapi akk dah buat Qila senyum sampai ke telinga,semoga akk bahagia selalu.. Aminnn :D


Anda diTAG :

Korangg Join ye !

Nurshahirah
dia amyra ♥ 
SHnatasha
yan yana

DONE :)
Thanks for Ana Aleesya sebab anjurkan GIVEAWAY nie..
Sayang Akak :D


Korang yang belum serta GIVEAWAY nie, kena cepat taw :D